1. phone48/473 211
  2. emailtitkarsag@gaboraron-ozd.edu.hu
  3. geo3600 Ózd, Bolyki főút 2.
  4. facebook

Erasmus+ Szakmai tanulmányút Olaszországban!

A 2018-ban megnyert Erasmus+ pályázat keretén belül az észak-olaszországi Grado városában vettek részt az iskola szakoktatói és szaktanárai tanulmányúton.

A mobilitási program során az eltelt hét nap alatt megismerkedtünk az olasz gasztronómiával, helyben termelt tradicionális alapanyagokkal, és a híres olasz vendégszeretettel.

A Marco Polo olasz partner által tökéletesen megszervezett és lebonyolított szakmai programok mellett meglátogattuk azokat az éttermeket és szállodákat, ahol iskolánk tanulói nyári gyakorlatot teljesíthetnek, ha sikeresen pályáznak és részt vesznek az olasz nyelvi felkészítéseken!

Célunk, hogy a vendéglátó szakmacsoportba tartozó szakmákat tanuló diákjaink külföldi országokban tudjanak tapasztalatot szerezni, szakmailag fejlődni, idegen nyelvet elsajátítani, hazánktól eltérő gasztronómiai kultúrát megismerni!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és nem szeretnél kimaradni ebből az egyedüli, vissza nem térő élményből jelentkezz a programra!

Bővebb tájékoztatást az Árpád Telephelyen Barta Gábor szakoktatótól, vagy Kellerné Göcző Marianna igazgató-helyettes asszonytól kaphattok!